Ik doe

Performance / podium.

Ik ben slampoeet en spoken word artist. Ik bengel tussen het podium en het blad. Ik pretendeer een 120 tal  gedichten uit het hoofd te kennen. Ik heb een ijzersterke podiumreputatie.

SANNE EN JANNE

Ik schrijf poëtry on demand met mijn typmachine op aanvraag, als randanimatie op events.

Ik ben ook Host bij You on Stage en babbel graag dingen aan elkaar.

Performance openbare ruimte.
Te voet: een voetpadgedicht over5 km

In het begin van de lenten van 2013 schreef ik op de voetpaden van mijn stad het gedicht “te voet” een voetpadgedicht. Het gedicht strekte zicht uit over 5 km voetpad. Het behelsde de weg van de Steenweg op oosthoven, patersstraat, grote markt, Graatakker, Herentalsstraat en weer terug.  Het gedicht werd geschreven in stoepkrijt en telde meer dan 10000 letters. Het hele gedicht is terug te vinden op de blog.

Tevens werd dit project een performance waarbij ik op handen en knieën op een karretje mijn stad van een hele unieke kant heb leren kennen.

Nieuwe poëtische performances zitten in de pijplijn.

601465_10151308009847331_1900741142_n
Theater

Ik schreef en regisseerde twee theaterstukken “nu is een ligstoel” en “de beloofde stad” voor Theatercollectief Gigant.

Mijn  monoloog “het verhaal van de poëzie” werd reeds in enkele scholen en op enkele festivals opgevoerd.  Het verhaal vertelt tegen de tooghanger sint Pieter in café het hemeltje hoe het zover is kunnen komen met de dichter.

De automaat

De automaat is een idee van Wim Paeshuyse uitgewerkt door Sus van de Leest.  Het werkt zoals een snoep of drankautomaat enkel koop je er gedichten, liedjes of grappen van de artiest in de automaat. De automaat is een efficiënte manier om als straat of randanimatie poëzie dichter bij een breed publiek te brengen.

Men moet echter niet vertellen over de automaat, men moet hem gewoon zien!

voor meer informatie en boeking kan u Terecht op

de automaat

1 thoughts on “Ik doe

  1. versmarkt schreef:

    Dat kan nieuwer! 🙂

Plaats een reactie